【招聘20060】东洋工程(上海)有限公司

发布时间: 2020-11-19    访问次数: 490

东洋工程(上海)有限公司2021届校园招聘简章

1. 公司简介

日本东洋工程株式会社(Toyo Engineering Corporation)成立于1961年,是在石油化工、精细化工、能源、医药、环境保护等领域领先的国际工程公司。

1972年,东洋工程作为中国第一套30万吨乙烯和5万吨丁二烯装置工程的承包商,成为第一家进入中国市场的国际工程公司。

20049月,东洋工程(上海)有限公司成立,是日本东洋工程株式会社投资设立的外商独资企业,拥有中国政府颁发的工程设计及施工资质,在中国已累积250+项目业绩和经验。

作为值得客户信赖的长期伙伴,东洋工程秉承专业服务精神,为客户提供高效率高质量的工程咨询、项目管理、EPC(设计、采购与施工)总承包等服务。

Toyo Engineering Corporation, founded in Japan in 1961, is a leading international engineering company providing various services world-wide in areas such as petrochemicals, fine chemicals, energy, pharmaceuticals and environmental protection facilities.

Toyo is the first international engineering company to enter the Chinese market. In 1972, it started working as the contractor of China’s first 300,000-ton/year ethylene and 50,000-ton/year butadiene plants.

Toyo Engineering Corporation (China), a wholly owned subsidiary of Toyo, was established in Shanghai in September 2004, and had obtained the engineering design and construction qualification issued by the Chinese government. Toyo China has accumulated project execution experience of more than 250 projects in China.

As a reliable long-term partner of its clients, Toyo China provides efficient and high-quality professional services including engineering consulting, project management, EPC (engineering, procurement and construction) and other services under various contract schemes.

1. 联系方式

地址: 上海市浦东新区浦东南路1088号中融大厦18

网址: http://www.toyo-eng.com/cn/

电话: +86-21-61871270

联系人:王老师,戴老师

1. 人才招聘

1. 薪资待遇、福利待遇:

东洋工程在全国范围内招聘优秀的应届毕业生,通过国内或国际工程项目工作经验的积累,结合东洋特色青年员工培养体系,着力培养工程技术及管理人才在设计、采购,施工和项目管理的核心竞争力,为员工打造更广阔、更有延续性的职业发展平台。

东洋工程为员工提供富有竞争力的薪酬、绩效奖金、项目奖金、五险一金、带薪年假、国家法定节假日、补充医疗保险、子女医疗保险、年度体检,团建、生日礼金、加班福利、员工社团俱乐部等。完善的培训及畅通的职业生涯发展通道,包括入职培训、导师带教、专业技术培训、管理能力培训、沟通技能培训、商务谈判技能培训、外语培训等各类培训。

1. 招聘岗位及要求:

1. 国家统招2021年应届本科生、硕士研究生;

2. 热爱工程设计,采购,施工或项目管理工作;

3. 专业基础扎实,良好的英语交流能力;

4. 性格开朗,有较丰富的社团活动组织经历。

岗位性质

专业要求

工程设计

工艺工程师